Opplev Norge på en trygg og behagelig måte

Destinasjoner

Lofoten eller Sognefjorden? Uansett hva du ønsker å se / oppleve står vi for transporten. Vi har biler som rommer alt fra 1 - 16 personer. Er dere flere i gruppen formidler vi selvsagt transport for større grupper også.


Oslo og Viken

I vårt nærområde finnes det utallige spennende opplevelser som du kanskje ikke er klar over. Sammen kan vi skreddersy en oppdagelsesreise som du sent vil glemme. Ved behov formidler vi sertifiserte guider som behersker de fleste språk.

Vi skreddersyr turer etter dine behov hele året. Ønsker du en spennende reise i Oslo, ta kontakt med oss. Med våre sertifiserte sjåfører opplever du hovedstaden i et nytt perspektiv!

Bestill sightseeing

Ønsker du å gjøre en manuell bestilling er dette selvsagt mulig. Ring oss gjerne 24 timer I døgnet på +47 400 222 11 eller send oss en mail på booking@fcdriver.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Komfort

Vår flåte av biler gjenspeiler at det er komfortabelt å bruke First Class Driver. I tillegg er vi på rett sted til rett tid, med en høflig sertifisert sjåfør, som bringer fra A til B på en effektiv måte med en behagelig kjørestil.

Punktlighet

Vi vet at tid er viktig for våre kunder. Alle våre sjåfører styres av trafikk-ledere som til enhver tid påser at din booking blir gjennomført etter ditt ønske. Vi er ute i god tid og står alltid klare når du kommer ut.

Kvalitet

En sjåfør i First Class Driver er sertifisert av politiet og har selvsagt gjennomgått vår service trening. 100% diskresjon er en selvfølge og vi hjelper selvsagt med dører, baggasje og paraply ved behov.

Last ned vår app

Last ned appen vår for å bestille og betale for reisen. Du velger selv bilklasse og tid og sted for henting. Prisen for turen vil du se automatisk når destinasjon er lagt inn.