Første klasse hele veien

VIP Service

Alle våre biler har VIP access til terminalen på OSL. Vi kjører deg til døren og dette gjør din reise mer effektiv. Ved ankomst OSL tracker vi din flight, så er det forsinkelser eller tidlig ankomst er vi uansett på plass.

Faste priser til og fra OSL

Faste priser hele døgnet. Om flyet ditt lander sent eller letter gry-tidlig, er First Class Driver på plass. Vår 24 timers service gjør din reise mer punktlig og øker effektiviteten. I fred og ro, med høy komfort kan du lett jobbe i baksetet mens en av våre sertifiserte sjåfører bringer deg trygt til og fra flyplassen. Våre biler er utstyrt med WiFi og alle hentinger på OSL inkluderer selvsagt "meet & greet" hvis ønskelig.

Bestill flyplass transport

Ønsker du å gjøre en manuell bestilling er dette selvsagt mulig. Ring oss gjerne 24 timer I døgnet på +47 400 222 11eller send oss en mail på booking@fcdriver.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Komfort

Vår flåte av biler gjenspeiler at det er komfortabelt å bruke First Class Driver. I tillegg er vi på rett sted til rett tid, med en høflig sertifisert sjåfør, som bringer fra A til B på en effektiv måte med en behagelig kjørestil.

Punktlighet

Vi vet at tid er viktig for våre kunder. Alle våre sjåfører styres av trafikk-ledere som til enhver tid påser at din booking blir gjennomført etter ditt ønske. Vi er ute i god tid og står alltid klare når du kommer ut.

Kvalitet

En sjåfør i First Class Driver er sertifisert av politiet og har selvsagt gjennomgått vår service trening. 100% diskresjon er en selvfølge og vi hjelper selvsagt med dører, baggasje og paraply ved behov.

Last ned vår app

Last ned appen vår for å bestille og betale for reisen. Du velger selv bilklasse og tid og sted for henting. Prisen for turen vil du se automatisk når destinasjon er lagt inn.