Green Class

Mercedes EQC +++

Mercedes EQC

EQC er designet for å forene bærekraft med enestående prestasjoner.


Den elegante ogfuturistiske designen kombineres sømløst med en imponerende elektriskrekkevidde, som setter standarden for komfort og funksjonalitet

EQC tilbyr et romslig og luksuriøst interiør med plass til 4 voksne passasjerer, og er utstyrt med et sofistikert infotainmentsystem og et intuitivt dashborddesign. Med enrekkevidde som gjør det mulig å kjøre langt uten å måtte lade, og kraftig ytelse som leverer jevn akselerasjon og imponerende kjøreegenskaper, tilbyr EQC en førsteklasses kjøreopplevelse som er skreddersydd for å imøtekomme dinebehov.

Dette altomfattende elektriske kjøretøyet er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner og komfortteknologi, og representerer et skifte mot fremtiden innen bilindustrien.

1-4
4 kofferter
Vann / Kaffe

Bestill Green Class

Ønsker du å gjøre en manuell bestilling er dette selvsagt mulig. Ring oss gjerne 24 timer I døgnet på +47 400 222 11 eller send oss en mail på booking@fcdriver.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned vår app

Last ned appen vår for å bestille og betale for reisen. Du velger selv bilklasse og tid og sted for henting. Prisen for turen vil du se automatisk når destinasjon er lagt inn.